Advertisement

Antalya Manavgat Yangın - Manavgat'taki yangın evleri kül etti - Haber3 : Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi.

Antalya Manavgat Yangın - Manavgat'taki yangın evleri kül etti - Haber3 : Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi.. Bölgede 4 farklı noktada yangın çıktı. 16 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan büyük orman yangınına müdahale devam ediyor. Türkiye, antalya manavgat'ta başlayan orman yangını ile sarsılırken, milyonlarca kişinin gözü kulağı. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan büyük orman yangınına müdahale devam ediyor. Türkiye, dün antalya'nın manavgat ilçesinde dün saat 12.05'te başlayan ve yerleşim yerlerine. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, "yangının boyutu görülenden çok daha büyük. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Manavgat'ta durum vahim! Yangın benzin istasyonlarına ...
Manavgat'ta durum vahim! Yangın benzin istasyonlarına ... from static.daktilo.com
Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, "yangının boyutu görülenden çok daha büyük. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan büyük orman yangınına müdahale devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve yerleşim yerlerine de ulaşan orman yangını tüm türkiye'nin içini. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 15 hours ago · manavgat yangın durdu mu? Jul 07, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı.

1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı.

15 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinden gelen yangın haberi, türkiye'yi üzüntüye boğdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 17 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy, kalemler, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde çıkan orman yangını ikinci gününde devam ediyor. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, "yangının boyutu görülenden çok daha büyük. More images for antalya manavgat yangın » 1 day ago · antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Antalya yangını son durum nedir? 15 hours ago · manavgat yangın durdu mu? İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. 13 hours ago · antalya manavgat'taki yangın söndürüldü mü?

Sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak mahalle. More images for antalya manavgat yangın » İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. 16 hours ago · i̇şte, antalya manavgat yangın canlı görüntüler ve son dakika gelişmeleri.

Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın | 3. Sayfa
Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın | 3. Sayfa from i.haber3.com
Türkiye, antalya manavgat'ta başlayan orman yangını ile sarsılırken, milyonlarca kişinin gözü kulağı. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, "yangının boyutu görülenden çok daha büyük. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. More images for antalya manavgat yangın » Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan büyük orman yangınına müdahale devam ediyor. Jul 28, 2021 · sözen, "yangın devam ediyor hala atlatmış değiliz, söndürme çalışmalarımız devam ediyor." dedi. En az 53 kişi yaralandı.

1 day ago · antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi!

Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj. Jul 07, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. 16 hours ago · i̇şte, antalya manavgat yangın canlı görüntüler ve son dakika gelişmeleri. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan büyük orman yangınına müdahale devam ediyor. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. 15 hours ago · manavgat yangın durdu mu? Antalya yangını son durum nedir? Türkiye, dün antalya'nın manavgat ilçesinde dün saat 12.05'te başlayan ve yerleşim yerlerine. 15 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinden gelen yangın haberi, türkiye'yi üzüntüye boğdu. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. Bölgede 4 farklı noktada yangın çıktı. 17 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy, kalemler, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde çıkan orman yangını ikinci gününde devam ediyor. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak mahalle.

Sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Türkiye, dün antalya'nın manavgat ilçesinde dün saat 12.05'te başlayan ve yerleşim yerlerine. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj. Türkiye, antalya manavgat'ta başlayan orman yangını ile sarsılırken, milyonlarca kişinin gözü kulağı. Jul 28, 2021 · sözen, "yangın devam ediyor hala atlatmış değiliz, söndürme çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Manavgat orman yangını: Antalya BB Başkanı Böcek 'Böyle ...
Manavgat orman yangını: Antalya BB Başkanı Böcek 'Böyle ... from imgrosetta.mynet.com.tr
1 day ago · antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Jul 07, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. En az 53 kişi yaralandı. Türkiye, dün antalya'nın manavgat ilçesinde dün saat 12.05'te başlayan ve yerleşim yerlerine. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Antalya yangını son durum nedir? Yangın nedeniyle birçok ev yanarken.

16 hours ago · i̇şte, antalya manavgat yangın canlı görüntüler ve son dakika gelişmeleri.

15 hours ago · manavgat yangın durdu mu? 16 hours ago · i̇şte, antalya manavgat yangın canlı görüntüler ve son dakika gelişmeleri. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, "yangının boyutu görülenden çok daha büyük. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 15 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinden gelen yangın haberi, türkiye'yi üzüntüye boğdu. Yangın nedeniyle birçok ev yanarken. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Türkiye, antalya manavgat'ta başlayan orman yangını ile sarsılırken, milyonlarca kişinin gözü kulağı. Jul 07, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı.

Posting Komentar

0 Komentar